"Å bry seg er også smittsomt"

12. mars blir barnehagen med på en nasjonal markering på ettårsdagen for nedstengningen av Norge og barnehager. Mottoet for dagen er «Å bry seg er også smittsomt», noe vi har lyst til å ta del i.

Barnehager i Norge ønsker å feire seg selv og spre det viktige budskapet som handler om omsorg og å bry seg om hverandre.

Markeringen vil gi en ekstra annerkjennelse for den viktige rollen barnehager har. Både for barn, foreldre og samfunnet.

Den vil også være en annerkjennelse til alle som i løpet av det siste året har lagt ned en ekstra innsats for å gi barn et best mulig tilbud, og ikke minst vise hvor viktig barnehagen er for å holde samfunnet i gang.

12. mars vil dere derfor møte barnehagen med plakater, og ansatte med like t-skjorter med logoen «Å bry seg er også smittsomt». Dette for å feire oss selv og starte en positiv pandemi som handler om omsorg og å bry seg om hverandre